Vul een zoekwoord in

Wat is een psychisch probleem?

Iedereen loopt wel eens vast of voelt zich een tijdje niet fijn. Als dit langer aanhoudt, is er iets ontregeld in je gevoel of in je gedrag. Je bent bijvoorbeeld bang voor iets. Of je wordt snel en vaak boos. Misschien maak je veel ruzie met je ouders. Als je daar last van hebt, of de mensen om je heen, dan is het tijd om er wat aan te doen.

Waarmee ga je naar STERKR?

STERKR helpt jou om je problemen te overwinnen. We bepalen samen hoe we jou het beste kunnen helpen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor hulp bij gedragsproblemen, somberheid, angst, overgewicht, autisme, ADHD, negatief zelfbeeld of trauma.

Vragen van ouders

Opvoeden is een belangrijke taak. Soms loop je als ouder(s) tegen onderwerpen of vragen aan waar je graag hulp bij wilt. STERKR kan dan uitkomst bieden, ongeacht de leeftijd van je kinderen. Samen met een behandelaar die je probleem begrijpt, ga je aan de slag.

strong-icon.svg

Problemen voorkomen

Soms is het beter om ervoor te zorgen dat iets niet gebeurt, want dan hoef je het later ook niet op te lossen. Dat geldt ook voor psychische problemen. STERKR heeft trainingen die voorkomen dat je problemen erger worden.

Trainingen
lamp_icon.svg

Hulp van STERKR

STERKR helpt jou om je problemen te overwinnen. Hoe moeilijk het misschien ook is. Daarvoor krijg je begeleiding en behandeling op maat. We bepalen samen hoe we jou het beste kunnen helpen. Daarbij kijken we niet alleen naar wat je moeilijk vindt, maar ook waar je goed in bent.

hoe helpt STERKR?
time-icon.svg

wachttijden

Bij STERKR willen we je er zo snel mogelijk weer bovenop helpen. Na aanmelding nemen we binnen een week contact met je op. Je kunt in de meeste gevallen snel van start met je behandeling.

Bekijk de wachttijden
online-icon.svg

Direct aanmelden

Wil je graag dat STERKR jullie verder op weg helpt? Aanmelden is heel eenvoudig. We staan meteen voor je klaar.

Direct aanmelden

Ervaringen van betrokkenen

Jemila was altijd druk

Jemila (10) was altijd al een enorme spring-in-het-veld. Vroeger vond iedereen dat schattig, zo veel energie. Totdat de problemen ontstonden. Slecht luisteren, steeds vaker kleine ruzietjes. Op de basisschool kreeg ze snel conflicten. Ze kwam bij STERKR om weer 'blij te worden'.

meer ervaringen...