Vul een zoekwoord in

Expertise

Bij STERKR werken verschillende professionals samen aan de beste zorg voor jou en je gezin. Dat heet ‘integrale zorg’. Het uitgangspunt is jouw eigen leefwereld. Samen met jou willen we ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer zonder hulp verder kunt.

Als je kiest voor behandeling of begeleiding door STERKR, dan krijg je zorg op maat. Er is van alles mogelijk, bijvoorbeeld gezinsbegeleiding, individuele begeleiding, autismebegeleiding, psycho-educatie, psychologische behandeling, vaktherapie en groepstrainingen. We zorgen ervoor dat de hulp helemaal bij jou past. We kijken samen wat binnen de kaders van de basis-ggz de beste aanpak is voor jouw klachten, situatie en wensen.

De professionals van STERKR werken intensief samen en maken optimaal gebruik van elkaars kennis en kunde. Dit heeft als voordeel dat een behandeling sneller en efficiënter verloopt. We kunnen heel gericht werken naar een situatie waarin jij het weer zelf kunt. En waarin onze hulp niet langer nodig is. Daarom betrekken we ook je ouders of andere familieleden bij de zorg.

Bij STERKR werken onder meer de volgende professionals

  • GZ-psychologen
  • basispsychologen
  • orthopedagogen (generalist)
  • vakexperts (onder meer speltherapie, rouw- en verliesverwerking, dramatherapie)
  • (ambulante) gezinsbegeleiders
  • individuele begeleiders

Is er sprake van ernstige klachten en problemen? Dan helpt HELDR je verder

Als je tussen de 14 en 24 jaar oud bent en last hebt van (ernstige) psychische of psychiatrische problemen, dan biedt HELDR passende zorg en hulp. De problemen kunnen te maken hebben met bijvoorbeeld angst en stress, drugsgebruik, gameverslaving, een psychische ziekte of ernstige pestproblemen.

Zo kom je bij HELDR