Vul een zoekwoord in

Het ondersteunende netwerk

De professionals van STERKR hebben veel contact met elkaar. Ze weten elkaar te vinden. Als het nodig is, hebben ze korte lijntjes met je huisarts, praktijkondersteuners, de gemeente, school en andere zorgverleners. Zo krijgen we een goed beeld van wat er speelt en kunnen we snel schakelen.

Samenwerken doen we onder andere in het ontwikkelen van ons zorgaanbod. Wij kijken naar de trends en behoeften en zorgen dat we vraaggericht zorg verlenen. Soms betekent dit zelf programma’s ontwikkelen, zoals de groepstraining CHILL MAAR voor jongeren die last hebben van stress en spanning.

De zorgverleners van STERKR hebben elkaar nodig om jou snel en efficiënt optimale hulp te kunnen bieden. Daarom hebben we een uitgebreid netwerk. Onze professionals staan voortdurend in contact met elkaar en met verwijzers, gemeenten, scholen en andere zorgorganisaties. Deze contacten zijn namelijk zeer waardevol voor de hulp die jij nodig hebt. Elke organisatie en elke professional draagt vanuit zijn eigen kennis aan de begeleiding bij. Zo kunnen we hulp bieden die precies aansluit op wat jij belangrijk vindt.