Vul een zoekwoord in

Jongeren verder helpen

Op een positieve manier naar jezelf kijken. Of nieuwe contacten maken. Soepel de overgang naar een nieuwe school maken of gewoon leven zonder stress... Soms gaat het niet vanzelf. Dan kan STERKR je verder helpen.

STERKR helpt jongeren tot 24 jaar om beter om te gaan met lichte en matige psychische klachten. Je kunt bij ons terecht wanneer je last hebt van bijvoorbeeld somberheid, angst, onzekerheid of slaapproblemen. Dit gaat vaak samen met nare gedachten en gevoelens. Gelukkig is er wat aan te doen. Samen met STERKR onderzoek je waar de klachten vandaan komen en hoe je ze kunt aanpakken. Daarbij kijken we niet alleen naar je problemen, maar ook naar je talenten en mogelijkheden. 

Maatwerk

Elk traject bij STERKR is maatwerk. We kijken heel goed wat er bij jou of in het gezin nodig is om weer in balans te komen en hoe STERKR daarbij kan helpen. Jij en je ouders denken mee over de beste aanpak.

Intakegesprek

In het eerste kennismakingsgesprek onderzoeken we wat er speelt: hoe gaat het, thuis en op school? Soms vragen we je van tevoren om een vragenlijst in te vullen.

Begeleiding en behandeling

Er zijn veel manieren om van psychische klachten af te komen. Afhankelijk van de klachten en de situatie kijken we welke behandeling het beste bij je past. Daarbij kijken we verder dan de klachten en problemen. We kijken vooral naar de dingen die wél goed gaan.

Diagnostisch onderzoek

Als je je voor een behandeling aanmeldt bij STERKR, dan kan het soms helpen om wat gerichter te kijken waar je klachten vandaan komen. Dat doen we door goed uit te zoeken wat er precies aan de hand is. We kijken wat er speelt en hoe dat komt. Als we dat weten, kunnen we een goed plan voor je behandeling maken. 

 

Meer weten of aanmelden?

Neem contact op met STERKR!