Vul een zoekwoord in

Voor kinderen, jongeren en hun ouders

STERKR is er voor kinderen en jongeren die niet lekker in hun vel zitten. Heb je bijvoorbeeld last van angst, boosheid, of somberheid? Bij STERKR kunnen jij en je ouders terecht voor advies, begeleiding en behandeling.

Jonge kinderen

Jouw jonge kind (0 tot 6 jaar) groeit snel op. Maar soms loop je als ouder tegen moeilijkheden in de opvoeding aan of gaat de ontwikkeling van je jonge kind moeizaam. Merken jullie als gezin problemen op gebied van huilen, eten, slapen, gedrag of emotieregulatie? We helpen je bij STERKR graag om samen de ontwikkeling van je jonge kind te ondersteunen.

Kinderen

Opgroeien, naar school gaan, vrienden maken… Dat gaat niet bij elk kind vanzelf. Als je lange tijd niet lekker in je vel zit, vaak somber bent, onzeker, angstig of boos, is het goed om hulp te zoeken.

Jongeren

Heb jij ook problemen waar je zelf niet uitkomt? Wij kunnen je helpen om je leven weer op de rit te krijgen. Samen met jou onderzoeken we waar je problemen vandaan komen en hoe je deze kunt aanpakken. We zijn er voor jongeren tot 24 jaar. Bel, mail of chat met ons voor meer informatie.

Ouders

Heb je het gevoel dat je kind met zichzelf in de knoop zit en maak je je zorgen? Neem dan gerust contact met ons op. Bij STERKR helpen we je kind om er weer bovenop te komen. Ouders krijgen een actieve rol in het traject, het gezin staat centraal. Vragen over opvoeding en interactie met je kind? We helpen je graag verder.

lamp_icon.svg

Opvoedtips

Als je kind psychische problemen heeft, is het vaak uitdagend - en inspirerend! - om op de juiste manier in te spelen op wat jouw kind nodig heeft. We geven je graag praktische tips en hulp.

Naar de opvoedtips
strong-icon.svg

Waar staat STERKR voor?

STERKR is er speciaal voor kinderen, jongeren en hun gezin. Meerdere zorgverleners werken vanuit hun eigen expertise samen aan laagdrempelige zorg zónder wachtlijsten.

Meer over STERKR
online-icon.svg

hoe kom je bij ons?

Zoek je hulp bij STERKR? Dan maken we het je zo gemakkelijk mogelijk: één aanmeldpunt, snel contact en nauwelijks wachtlijsten.

Meld je nu aan!

Ervaringen van betrokkenen

Jemila was altijd druk

Jemila (10) was altijd al een enorme spring-in-het-veld. Vroeger vond iedereen dat schattig, zo veel energie. Totdat de problemen ontstonden. Slecht luisteren, steeds vaker kleine ruzietjes. Op de basisschool kreeg ze snel conflicten. Ze kwam bij STERKR om weer 'blij te worden'.

meer ervaringen...