Vul een zoekwoord in

Wat heb je nodig?

STERKR staat voor zorg op maat. Dat kan betekenen dat je thuis ondersteuning krijgt of gesprekken voert met een psycholoog. Maar ook een (groeps)training kan jou helpen om weer sterker te worden. Is praten niet jouw ding? We hebben verschillende behandelingen waarbij je vooral gaat doen en ervaren. Samen met onze behandelaren kijk je wat nodig is.

Hulp voor kinderen

Ben jij vaak boos, eenzaam, bang of verdrietig? Je kunt behoorlijk last hebben van dit soort gedachten en gevoelens. Wij van STERKR kunnen jou helpen, zodat je er minder last van hebt.

Hulp voor jongeren

STERKR helpt jongeren bij problemen waar ze zelf niet uitkomen. Heb jij last van psychische klachten en loop je daardoor vast? Samen met jou kijken we hoe we je leven weer op de rit kunnen krijgen.

Hulp voor ouders

STERKR is er ook voor ouders. Maak je je zorgen over het gedrag van je zoon of dochter? Neem dan gerust contact met ons op. STERKR helpt jou en je kind bij het aanpakken van de problemen.

online-icon.svg

Problemen voorkomen

Je kunt zelf al heel veel doen om te voorkomen dat je problemen erger worden. Dit heet 'preventie'. Als het nodig is, kan STERKR helpen met trainingen en voorlichting.

Meer over soorten hulp
help-icon.svg

Belang van diagnose

We onderzoeken zorgvuldig wat er met je aan de hand is. Als we dat weten, kunnen we een goed plan voor de behandeling maken.

Wat helpt jou verder?
strong-icon.svg

goede begeleiding

Bij begeleiding staat jouw hulpvraag centraal. We kijken waar je last van hebt en wat je sterke kanten zijn. Daar gaan we aan werken. We betrekken ook je ouders en de andere gezinsleden.

Wat helpt jou verder?
time-icon.svg

Uitgebreid aanbod

Iedereen is anders. Hoe je behandeling eruit ziet, hangt dan ook af van je persoonlijke situatie. Lees hoe we jou helpen er weer bovenop te komen.

Wat helpt jou verder?

Ervaringen van betrokkenen

Jemila was altijd druk

Jemila (10) was altijd al een enorme spring-in-het-veld. Vroeger vond iedereen dat schattig, zo veel energie. Totdat de problemen ontstonden. Slecht luisteren, steeds vaker kleine ruzietjes. Op de basisschool kreeg ze snel conflicten. Ze kwam bij STERKR om weer 'blij te worden'.

meer ervaringen...