Vul een zoekwoord in

Werken bij STERKR

STERKR werkt we aan de beste GGZ: Toegankelijk, dichtbij en persoonsgericht. Daarom zijn we opzoek naar flexibele en wendbare collega’s met Lef die samen met ons nieuwe wegen in willen slaan. Wij bieden professionals de kans zowel op cliëntniveau als op organisatieniveau mee te doen, mee te denken en mee te ontwikkelen.

Gewoon anders

Lef is het opstapje om uit je ‘Comfortzone’ te komen. Om de dagelijkse praktijk eens vanuit een ander perspectief te bekijken en te onderzoeken waar het mogelijk beter of “Gewoon Anders” kan. Onze organisatie heeft het Lef om ruimte te maken voor zorgprofessionals en cliënten die innovatief, flexibel en wendbaar willen zijn. Heb jij Lef? Bouw dan samen ons aan een toekomstbestendige GGZ.

STERKR (BGGZ) en HELDR (SGGZ) gaan het gewoon anders doen in de GGZ. Beter. Dat vraagt om verbinders. Om vernieuwers en koplopers. We leren door te doen. We gaan de uitdaging aan met nieuwe vormen van zorg. Hiervoor hebben we professionals nodig die deze uitdaging met ons aan willen gaan. Mensen met lef, optimisme en doorzettingsvermogen. We zoeken bouwers, die voor innovatief aanbod staan waarmee we kinderen, jongeren en gezinnen weer in hun kracht kunnen zetten. Positieve groei, positieve gezondheid daar gaat het om. Dat lukt alleen maar in hechte samenwerking met onze netwerkpartners en het sociale netwerk van onze cliënten. Tegelijk maken we de toegang tot de basis ggz eenvoudiger voor cliënten die ons het hardste nodig hebben. Zo’n ambitie vraagt om professionals die, net als wij, geloven in een betere GGZ.
Heb jij lef,  kennis en expertise waarmee je denkt een steentje bij kunt dragen aan deze betere GGZ, maar is er op dit moment geen passende vacature binnen STERKR? Schroom niet en stuur een open sollicitatie naar hrm@vvgi.nl o.v.v. open sollicitatie STERKR.

Vacatures

Vincent van Gogh is op zoek naar zorgprofessionals die het gewoon anders willen doen in de ggz. Bekijk de actuele vacatures bij Vincent van Gogh.