Vul een zoekwoord in

Vacature Verpleegkundig Specialist

Durf jij de uitdaging aan?

De komende jaren gaan we werken aan de beste GGZ: Toegankelijk, dichtbij en persoonsgericht. Daarom zijn we opzoek naar flexibele en wendbare collega’s met Lef die samen met ons nieuwe wegen in willen slaan. Deze uitdagende functie biedt jou de kans zowel op cliëntniveau als op organisatieniveau mee te doen, mee te denken en mee te ontwikkelen.

Binnen Vincent van Gogh willen we continu verbeteren, innoveren en ontwikkelen. Om de zorg toegankelijker en beter te maken hebben we jouw hulp nodig. We zoeken verpleegkundige specialisten GGZ voor de kind- en jeugd zorglijnen binnen Vincent van Gogh. Een combinatiefunctie met Centiv, de volwassen basisGGZ, is mogelijk.

Waarom Vincent van Gogh gewoon anders is

De komende jaren gaan we werken aan de beste GGZ: Toegankelijk, dichtbij en persoonsgericht. Daarom zijn we opzoek naar flexibele en wendbare collega’s met Lef die samen met ons nieuwe wegen in willen slaan. Deze uitdagende functie biedt jou de kans zowel op cliëntniveau als op organisatieniveau mee te doen, mee te denken en mee te ontwikkelen.

Lef is het opstapje om uit je ‘Comfortzone’ te komen. Om de dagelijkse praktijk eens vanuit een ander perspectief te bekijken en te onderzoeken waar het mogelijk beter of “Gewoon Anders” kan. Onze organisatie heeft het Lef om ruimte te maken voor zorgprofessionals en cliënten die innovatief, flexibel en wendbaar willen zijn. Heb jij Lef? Bouw dan samen ons aan een toekomstbestendige GGZ.

Waarom jouw team gewoon anders is

STERKR ( Generalistische GGZ) en HELDR (Specialistische GGZ) gaan het gewoon anders doen in de GGZ. Beter. Dat vraagt om verbinders. Om vernieuwers en koplopers. We leren door te doen. We gaan de uitdaging aan met nieuwe vormen van zorg. Hiervoor hebben we professionals nodig die deze uitdaging met ons aan willen gaan. Mensen met lef, optimisme en doorzettingsvermogen. We zoeken bouwers, die voor innovatief aanbod staan waarmee we kinderen, jongeren en gezinnen weer in hun kracht kunnen zetten. Positieve groei, positieve gezondheid daar gaat het om. Dat lukt alleen maar in hechte samenwerking met onze ketenpartners en het sociale netwerk van onze cliënten. Tegelijk maken we de toegang tot de basis ggz eenvoudiger voor cliënten die ons het hardste nodig hebben. Zo’n ambitie vraagt om professionals die, net als wij, geloven in een betere GGZ.

Waarom jouw functie gewoon anders is

Samen werken we aan vernieuwing die maatschappelijk en persoonlijk herstel mogelijk maakt. Als verpleegkundig specialist ben je hoofdbehandelaar voor het behandeltraject. De hoofdbehandelaar voert diagnostiek uit, is eindverantwoordelijk voor het behandelplan en stelt het verloop van het behandeltraject samen. Je bent gewend en vindt het een uitdaging gestandaardiseerd te behandelen volgens een duidelijk omschreven werkproces met gerichte tijdsinvesteringen, centrale agendavoering en een centraal aanmeld- en verwijspunt. Daarnaast heb je kennis van en ervaring met het gebruik van E-health modules of staat hier open voor om hier mee te leren werken. Je levert een innovatieve bijdrage aan de ontwikkeling van de zorg en je bent de ambassadeur van Vincent van Gogh.

10 redenen waarom we jou graag willen toevoegen aan ons team:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-V opleiding (registratie art. 3 wet BIG) en de registratie als Verpleegkundige Specialist GGZ (art. 14 wet BIG)
 • Je bent in het bezit van een AGB-code
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met het werken in een basis-ggz context. Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met kortdurend, volgens een gestandaardiseerd werkproces, behandelen en je bent bekend met de bestaande richtlijnen
 • Je vindt het een uitdaging om je kennis te delen en samen te werken binnen de verschillende rayons en met verschillende partijen in de GGZ keten, waaronder een psychiater.
 • Je hebt lef, neemt beslissingen en bent in staat om verbindend (samen) te werken
 • Communiceren en samenwerken is aan jou besteed, je neemt graag initiatief en bent optimistisch
 • Je gaat graag op zoek naar vernieuwingen of verbeteringen
 • Je bent iemand met een nuchtere, normaliserende kijk en staat voor gelijkwaardigheid
 • Je woont vlakbij de verzorgingsgebieden van STERKR waardoor je niet langer dan 45 minuten hoeft te reizen

Jouw toekomstige collega Chantal Kuijt vertelt hoe het haar bevalt om voor STERKR te werken. “Als autismespecialist vind ik het belangrijk dat kinderen en jongeren met autisme en hun systeem deskundig worden begeleid en voorgelicht. Bij STERKR krijg ik alle ruimte om mijn kennis en ervaring naar eigen inzicht in te zetten. Bovendien mag ik dit doen met fijne, kundige collega’s binnen een professionele setting!”

7 redenen om te solliciteren op deze uitdagende functie:

 • Een werkgever die groots denkt, klein handelt en snel beweegt
 • Passend salaris conform CAO GGZ FWG 60 voor verpleegkundig specialist GGZ. Eventueel nemen we een deel van de studieschuld van de MANP opleiding bij een huidige werkgever over.
 • Een organisatie die een arbeidsovereenkomst kan bieden voor 18 tot 36 uur
 • Je werkt in een relatief nieuw, enthousiast team. Het team bestaat uit mensen die het stapje extra zetten om goede zorg te leveren  kind, jeugd en gezin. Dit team bestaat uit onder andere (GZ)-psychologen, orthopedagoog(-generalist)en, vaktherapeuten en ambulante begeleiders. Het team vindt elkaar en trekt veel samen op in casussen Je ziet daarin ieders expertise en de waarde hiervan voor de cliënt
 • Je draagt bij aan onze missie om te zorgen dat er minder stigma op GGZ problematiek komt te liggen, waarbij je uitdraagt dat moeilijke fases bij het leven horen. We zijn er om een tijdelijk een steuntje in de rug te bieden, waarna iemand weer zelf verder kan
 • Je wordt uitgedaagd om “out of the box” te denken en ontwikkelingen die je opmerkt in je gesprekskamer en maatschappij te vertalen in aanbod Vincent van Gogh kenmerkt zich door altijd op zoek te zijn naar vernieuwing en verbetering. We bieden jou ruimte voor ontwikkeling en eigen innovatie

Hoe we verbinden

Hebben wij je interesse gewekt? En wil je nader kennis maken met ons?

Wil je als Verpleegkundig Specialist aan de slag bij ons? Stuur je motivatiebrief en CV voor 1 oktober 2019 naar werken@vvgi.nl o.v.v. 2019VSS2008 en hopelijk ontmoeten we elkaar snel.