Vul een zoekwoord in

Vacatures

GZ-Psycholoog Kind, Jeugd en Gezin

Ben jij de GZ-psycholoog die samen met ons de uitdaging aangaat om het anders te doen in de basis-ggz?

STERKR gaat het gewoon anders doen in de ggz. Beter. Dat vraagt om verbinders. Om vernieuwers en koplopers. We leren door te doen. We gaan de uitdaging aan met nieuwe vormen van zorg. Hiervoor hebben we professionals nodig die deze uitdaging met ons aan willen gaan. Mensen met lef, optimisme en doorzettingsvermogen. We zoeken bouwers, die voor innovatief aanbod staan waarmee we kinderen, jongeren en gezinnen weer in hun kracht kunnen zetten. Positieve groei, daar gaat het om. Dat lukt alleen maar in hechte samenwerking met onze ketenpartners en het sociale netwerk van onze cliënten. Tegelijk maken we de toegang tot de basis ggz eenvoudiger voor cliënten die ons het hardste nodig hebben. Zo’n ambitie vraagt om professionals die, net als wij, geloven in een betere ggz.

STERKR zoekt een enthousiaste GZ-psycholoog Kind, Jeugd en Gezin

Vanzelfsprekend zal je als GZ-psycholoog bezig zijn met de taken die horen bij je vak. Bij STERKR betekent dit een variatie aan taken met veel zelfregie. Ben je op zoek naar meer uitdaging?

7 redenen om te solliciteren op deze uitdagende functie:

 1. Jij en je collega’s werken systemisch. Je ziet de relatie tussen het gedrag van een kind/jongere met diens omgeving en hebt durf om hier ook mee aan de slag te gaan.
 2. Je werkt in een relatief nieuw, enthousiast team. Het team bestaat uit mensen die het stapje extra zetten om goede zorg te leveren voor kind, jeugd en gezin. Dit team bestaat uit onder andere (GZ)-psychologen, orthopedagoog(-generalist)en, vaktherapeuten en ambulante begeleiders . Het team vindt elkaar en trekt veel samen op in casussen. Je ziet daarin ieders expertise en de waarde hiervan voor de cliënt.
 3. Je bouwt samen met je team aan een stevig STERKR. We zitten in de opbouw en staan open voor ideeën en verbeteringen. Het team = STERKR. Dit betekent dat je samen aan de tekentafel zit als het gaat om het door ontwikkelen en het op de kaart zetten van STERKR.
 4. Je draagt bij aan onze missie om te zorgen dat er minder stigma op GGZ problematiek komt te liggen waarbij je uitdraagt dat moeilijke fases bij het leven horen. STERKR is er om tijdelijk het steuntje in de rug te bieden, waarna iemand weer zelf verder kan.
 5. Je wordt uitgedaagd om ‘out of the box’ te denken en ontwikkelingen die je opmerkt in je gesprekskamer en maatschappij te vertalen in aanbod.
 6. Vincent van Gogh kenmerkt zich door altijd op zoek te zijn naar vernieuwing en verbetering. We bieden we jou ruimte voor ontwikkeling en eigen innovatie.
 7. Uiteraard bieden we jou goede en passende arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ. Eventueel nemen we een deel van de studieschuld van de GZ opleiding bij een huidige werkgever over.

7 redenen waarom we jou graag willen toevoegen aan ons team:

 • Je bent BIG geregistreerde GZ-psycholoog of bent dit binnenkort;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met het werken in een basis-ggz context.
 • Communiceren en samenwerken is aan jou besteed;
 • Je neemt graag het initiatief en bent optimistisch;
 • Je gaat graag op zoek naar vernieuwing of verbeteringen;
 • Je bent iemand met een nuchtere, normaliserende kijk en staat voor gelijkwaardigheid.
 • Je woont in of vlakbij de verzorgingsgebieden van STERKR waardoor je niet langer dan 45 min hoeft te reizen.
 • Jouw toekomstige collega Chantal Kuijt vertelt hoe het haar bevalt om voor STERKR te werken. "Als autismespecialist vind ik het belangrijk dat kinderen en jongeren met autisme én hun systeem deskundig worden begeleid en voorgelicht. Bij STERKR krijg ik alle ruimte om mijn kennis en ervaring naar eigen inzicht in te zetten. Bovendien mag ik dit doen met fijne, kundige collega's binnen een professionele setting!"

Ben je geïnteresseerd?

Mail ons dan je motivatie (max 1 A4) voor 21 juli 2019 samen met je cv o.v.v. 2019STG0107 naar werken@vvgi.nl.

Kijk voor meer informatie over STERKR op www.Sterkrhelpt.nl