Vul een zoekwoord in

Therapeut Sterkr

Uren: 24-36 Locatie: Venray

PMT/Drama/ Creatief therapeut

Opgroeien, naar school gaan, vrienden maken, je goed voelen, dat gaat niet bij iedereen vanzelf. Wil jij graag kinderen, jeugdigen maar ook zeker het gezin en de omgeving ondersteunen? Dan ben jij misschien wel degene die ons kan komen versterken!

Positieve groei, daar gaat het om. Dat lukt alleen maar in hechte samenwerking met onze netwerkpartners en het sociale netwerk van onze cliënten. Tegelijk maken we de toegang tot GGZ eenvoudiger voor cliënten die hulp hard nodig hebben. Zo’n ambitie vraagt om professionals die, net als wij, geloven in een betere GGZ en samenwerkingen in het sociale domein. STERKR, onderdeel van Vincent van Gogh, bouwt hier aan mee!

Wat maakt jouw functie gewoon anders?

Het team van STERKR biedt zorg bij lichte psychische problemen (generalistische ggz) vanuit een systemische visie. STERKR is er speciaal voor kinderen, jongeren en hun gezin. Meerdere zorgverleners werken vanuit hun eigen expertise samen aan laagdrempelige zorg zónder wachtlijsten.

Als therapeut binnen STERKR ben je er voor de therapeutische ondersteuning, begeleiding en verzorging van cliënten op zowel individuele, als groepsbasis. Je geeft therapie aan kinderen en jeugdigen met een specialisatie in drama-, creatief - en/of psychomotorische therapie. Je werkt daarbij nauw samen met collega’s en externe diensten en werkt mee aan het beleid in het kader van de dag ondersteuning. Je zorgt voor vakinhoudelijke kennis, rapporteert je bevindingen en doet aanbevelingen met betrekking tot het behandelproces van onze cliënten.

Wat maakt jou gewoon anders?

 • Je beschikt over een HBO diploma als vak therapeut, met als specialisatie Psychomotorisch,- drama- of creatief therapeut, SKJ is een pré;
 • Je hebt ervaring en affiniteit met het werken met de doelgroep kind en jeugd;
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden, daarbij ben je tactvol, vaardig in luisteren en beschik je over empathisch vermogen;
 • Je bent in staat om structuur te bieden aan cliënten en weet hen te motiveren;
 • Je kan doelstellingen bepalen voor zowel de individuele cliënt als voor de groepsactiviteiten;
 • Je werkt zelfstandig, maar stemt goed af met collega’s;
 • Je hebt gevoel voor het menselijk lichaam bij het observeren van cliënten;

Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende functie bij een lerende organisatie die innovatie voorop stelt. Jouw inbreng en ideeën zijn meer dan welkom!
 • Een contract voor minimaal 24 uur en maximaal 36 uur;
 • We bieden je een salaris conform CAO GGZ FWG 55, inschaling op basis van werkervaring;
 • Vincent van Gogh organiseert de zorg graag klein. Dat betekent: kleine eenheden, met zelfsturende teams. Daarin is jouw autonomie vanzelfsprekend;
 • Onze locaties zijn allemaal goed bereikbaar met ov en parkeren is voor jou geregeld. Je bent werkzaam in Venray.

Wat maakt Vincent van Gogh gewoon anders?

Als grootste ggz-organisatie in Noord-Limburg hebben we een rijke traditie in het behandelen en begeleiden van mensen met ernstige psychische en psychiatrische klachten. Dit doen we over een breed spectrum, klinisch en ambulant en steeds vaker bij mensen thuis of digitaal. Onze ambitie? Herstel is haalbaar, zeker met de juiste zorg, direct én duurzaam. In de eigen omgeving en samen met de cliënt, met naasten en andere betrokkenen binnen de keten en het netwerk. Hiervoor kent Vincent van Gogh elf zelfstandige eenheden, verspreid over heel Limburg.

Elk dag leren en kennis delen

Naast een zorgorganisatie is Vincent van Gogh ook een toonaangevend opleidings- en trainingsinstituut voor psychiaters, psychologen, verslavingsartsen, klinisch geriaters, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, verzorgenden en sinds kort ervaringsdeskundigen. De motor van onze ontwikkeling ligt in de zorgpraktijk. Daarin leren we dagelijks met en van cliënten, collega’s en andere partners in het netwerk van de zorgverlening.

Anders innoveren

Trots op onze historie, gaan we de uitdagingen van deze tijd volop aan. We werken aan innovaties die de cliënt echt centraal stellen, met hulp van technologie, ICT en e-health. Daarvoor zoeken we mensen die willen leren en bouwen aan een toonaangevende en innovatieve organisatie voor nieuwe ggz. Want het kan en moet gewoon anders.

Meer informatie?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Lieke Engels, manager STERKR via whatsapp 06-15535749 .

Meer informatie over STERKR vind je op STERKRhelpt.nl. Je vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan Ilke Hekker via whatsapp, 06 25194740. De vacature is zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Solliciteer en ga “gewoon anders” bij ons aan de slag

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van therapeut binnen STERKR bij Vincent van Gogh? Stuur dan je cv en korte motivatie voor 25 juli naar werken@vvgi.nl We vragen je om hierbij 2020THE2606 als referentie op te nemen. We maken graag op korte termijn ruimte voor een gesprek in overleg met jou.